Kuvituskuva.

Yritysyhteistyö

Helpottaa akuuttia työvoimantarvetta useilla eri toimialoilla

Liity Liven yritysyhteistyö­kumppaniksi!

Meillä Livessä ajatellaan, että erilaiset osaajat huomioiva työelämä kuuluu kaikille. Autamme mielellämme organisaatioita rakentamaan ja ylläpitämään monimuotoisia työyhteisöjä. 

Yritysyhteistyö Liven kanssa hyödyttää niin opiskelijaa kuin yritystä. Yhteistyön kautta yrityksellä on mahdollisuus kasvattaa opiskelijoista osaavia tekijöitä omaan tiimiinsä. Opiskelijoille yhteistyö sen sijaan tarjoaa mahdollisuuden opinto-kokonaisuuksien, tutkinnon osien ja näyttöjen suorittamiseen aidoissa työkohteissa oikeina työtehtävinä.

Parhaimmillaan yrityksille avautuu keino helpottaa alueellisia ja ammattialoittaisia työvoiman saatavuusongelmia. Akuutteja työvoiman saatavuusongelmia löytyy mm. ravintola-, kiinteistö- ja puhtaanapito-aloilta.

Yritysyhteistyön muotoja on monia. Laajin ja syvällisin Liven yritysyhteistyön muoto on kumppanuus, jossa opiskelijaryhmät opiskelevat opettajan ohjaamina yrityksiin rakennetuissa pitkäkestoisissa oppimisympäristöissä tutkinnon perusteita noudattaen. Yhteistyö voi olla myös keikkaluontoista tekemistä, kuten tehokasta viheralueiden siistimistä isolla opiskelijaryhmällä tai yksittäisen opiskelijan työpanos kahvilassa. Vaihtoehtoja ja variaatioita on monia.

Työtehtävät suunnitellaan aina opettajan ja yrityksen työpaikkaohjaajan yhteistyönä niin, että ne vastaavat tutkinnon perusteita ja samalla vastaavat yrityksen resurssitarpeeseen.

Haemme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita eri toimialoille, mm.

  • puhtaus- ja kiinteistöpalveluala
  • logistiikka-ala
  • sosiaali- ja terveysala
  • ravintola-ala

Tunnetuimpia yritysyhteistyökumppaneitamme ovat mm. SOL Palvelut Oy, ISS Oy, HOK, Musti ja Mirri, Sodexo ja Barona. Teemme mielellämme yhteistyötä kaikenkokoisten yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Työpaikalla oppimisen tavoite on ammattiin valmistuminen ja työllistyminen, Invalidisäätiön Täältä töihin –strategian mukaisesti. Yrityksen toimintatavat ja tietotaidon omaksunut nuori on valmistuessaan työnsä täsmäosaaja ja arvokasta työntekijäpotentiaalia.

Lue juttu; TELMA-ryhmämme on työskennellyt kauppakeskus Itiksessä SOL:n apuna jo pitkään.

Tutustu videolla Annaan, joka kertoo millaista on SOL Palveluiden ja Liven yhteistyö.

Haluatko mukaan Liven yritysyhteistyöhön?

Ota yhteyttä ja selvitetään, millaisissa työtehtävissä liveläiset voisivat olla avuksi!

Avainasiakaspäällikkö
Pirjo Poutala
p. 040 669 4900

Asiakkuuspäällikkö
Annika Lipponen
050 557 1495

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@inlive.fi

Opiskelija trimmaa nurmikkoa.