60.jpg

Tenholantien toimipaikka 8/2019 alkaen

Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus

Tenholantien toimipaikka 8/2019 alkaen

Tenholantien toimipaikassa aloittaa syksyllä 2019 uusi Telma –koulutuksen yksikkö. Toimintaa sekä henkilöstöä siirtyy Tenholantielle nykyisistä Tanhuan ja Arlan toimipaikoista.

Tenholantien toimipaikan oppimisympäristö soveltuu erityisesti henkilöille, jotka tarvitsevat runsasta yksilöllistä tukea tai hyötyvät mahdollisuudesta opiskella 2-4 hengen pienryhmissä tai tarvittaessa yksilöllisesti.

Toimipaikassa järjestetään lisäksi Valma –koulutusta sekä Telma –koulutusta ryhmissä, jotka on suunnattu vaativaa erityistä tukea tarvitseville maahanmuuttajataustaisille henkilöille.  Näihin koulutuksiin valitaan henkilöitä, joilla on vain vähän tai ei lainkaan kokemusta suomalaisesta yhteiskunnasta ja koulujärjestelmästä.

Tenholantien toimipaikka sijaitsee Helsingissä Ruskeasuolla, samassa pihapiirissä Invalidisäätiön vanhan päärakennuksen kanssa.

Keskuspuiston ulkoilumaastojen välitön läheisyys sekä Invalidisäätiön yhteiset liikuntatilat tukevat opetuksen toteutusmahdollisuuksia.

Tulevat tilat ovat vielä keväällä muussa käytössä, mutta tiloihin ja tulevaan toimintaan järjestetään tutustumismahdollisuuksia seuraavasti:

(tutustumisajankohdat vahvistetaan myöhemmin)

Tällä hetkellä Tenholantien toimipaikassa järjestetään valma-koulutusta, tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkintokoulutusta sekä hierojan ammattitutkintoon johtavaa koulutusta. Lisäksi kiinteistössä toimii Invalidisäätiön yleishallintoa sekä Live Palveluiden ammatillisen kuntoutuksen sekä kuntouttavan työtoiminnan palveluita. Kevään 2019 aikana Tenholantiellä aloittaa Invalidisäätiön uusi kehitysvammaisten ja autismin kirjon henkilöille suunnattu päiväaikaista toimintaa toteuttava yksikkö.

Hallinnon toiminnot muuttavat toisiin tiloihin talvella 2019. Hierojien ja elektroniikka-asentajien koulutukset muuttavat uuteen oppilaitosrakennukseen Espoon Leppävaaraan sen valmistuessa joulukuussa 2019.

Osoite:

Tenholantien toimipaikka
Tenholantie 12
00280 Helsinki

Lisätietoja:

vastaava ohjaaja
Eeva Raevuori
puh. 040 034 1604

koulutuspäällikkö
Teija Mikkonen
puh. 040 017 5341

Tutustu muihinkin TELMA-toimipaikkoihimme.