60.jpg

Porvoon toimipaikka

Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus ja Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus

Porvoon toimipaikka

Porvoon toimipaikka sijaitsee keskellä kaupunkia, lyhyen kävelymatkan päässä linja-autoasemalta. Meillä on mahdollisuus opiskella toimivissa tiloissa ja keskeisen sijaintimme vuoksi aidoissa oppimisympäristöissä.

Porvoossa on kaksi 10 opiskelijan ryhmää. Opiskelu tapahtuu lisäksi yksilö-, pari- tai pienryhmätyöskentelynä aiheen ja opiskelijoiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti. Opiskelu on toiminnallista ja perustuu monikanavaiseen opetukseen ja ohjaukseen. Käytämme tarvittaessa myös viittomia ja kuvakommunikointia.

Koulutuksen aikana opiskelija vahvistaa sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, arjen taitoja ja yhteiskunnassa toimimista.

Työelämään valmentautumista opiskelija harjoittelee tekemällä erilaisia työtehtäviä toimipaikassa mm. työpajoissa ja lisäksi toimipaikan ulkopuolisissa työpaikoissa. Työharjoittelupaikkoina toimivat erilaiset yritykset, yhteisöt ja toimintakeskukset Porvoossa ja lähipaikkakunnilla. Tarvittaessa opiskelija voi suorittaa hygieniaosaamiskortin opiskeluaikana. Lisäksi opiskelija voi saada työharjoittelupaikalta osaamistodistuksen työtaidoistaan.

Porvoon toimipaikassa tarjotaan uutena toimintana myös VALMA -koulutusta alkaen syksystä 2019. Tutustu koulutukseen.

VALMA –koulutuksen tavoitteena on hakeutua opiskelemaan ammatilliseen tutkintoon johtavaan koulutukseen. Porvoon toimipaikassa VALMA-koulutus toteutetaan yhteistyössä alueen muiden ammatillisten oppilaitosten kanssa sekä samoissa tiloissa toimivan Ammattiopisto Liven TELMA –koulutuksen kanssa. Tarvittaessa voit siirtyä joustavasti Valma – ja Telma –koulutusten välillä ja jatkaa opiskelua samassa toimipaikassa.

Osoite:

Porvoon toimipaikka
Kaivokatu 37
06100 Porvoo

Yhteystiedot:

vastaava ohjaaja
Marja Pirhonen
puh. 040 662 5566 

koulutuspäällikkö (esimies)
Anu Kilkku 
puh. 040 482 2606 

Tutustu muihinkin TELMA-toimipaikkoihimme.