Live lisää lähiopetusta vaiheittain 12.4. alkaen. (päivitetty 7.4.2021 klo 15.47). Lue lisää

Kuvituskuva.

Oppisopimus

Opiskele ammattitaito työelämässä!

Oppisopimus

Oppisopimus on parhaimmillaan onnistunut kahden kauppa. Osa opiskeiljoista oppii ja motivoituu parhaiten oikeita työtehtäviä tekemällä. Työnantaja hyötyy, kun pääsee itse kouluttamaan osaavia tekijöitä tarvitsemaansa täsmätyöhön. 

Oppisopimuskoulutuksessa oppiminen tapahtuu suurimmaksi osaksi työpaikalla käytännön töissä. Oppisopimuksella voi opiskella ammatillisen perustutkinnon, tutkinnonosan, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon.

Oppisopimuskoulutus on opiskelijan, työnantajan ja oppilaitoksen yhteistyössä järjestämää koulutusta. 

Livessä haetaan ensin normaalisti tutkinto-koulutukseen, jonka aikana selvitetään opiskelijan soveltuvuus oppisopimusopiskeluun.  Oppisopimusopiskelua varten opiskelijan tulee hankkia työpaikka.

Työpaikalla opiskelijaa ohjaa työnantajan nimeämä työpaikkaohjaaja, jolle Live tarjoaa ilmaisen työpaikkaohjaajan koulutuksen. Työpaikkaohjaaja toimii opiskelijan tukihenkilönä työpaikalla. Oppisopimukseen kuuluu myös jonkin verran opiskelua oppilaitoksessa.

Kuvituskuva. Oppisopimusopiskelija työpaikalla.

Kaipaatko lisää tietoa oppisopimuksesta?

oppisopimus.fi

Oppisopimus opiskelijalle

Oppisopimuskoulutus sopii sinulle, jos sinulla ei vielä ole ammatillista peruskoulutusta, haluat kouluttautua uuteen ammattiin tai tarvitset todistuksen ammattitaidostasi.

Oppisopimus työnantajalle

Kouluttamalla työntekijän työpaikalla yritys saa tarpeisiinsa sopivinta osaamista nopeasti ja lähes maksutta.