Live varautuu koronaviruksen leviämisen toiseen aaltoon (päivitetty 7.8.2020 klo 13.22). Lue lisää

60.jpg

Tapahtuma-kalenteri

Hae tapahtumia

Alla on tietoa tulevista tapahtumista. Voit hakea jo alkaneita tapahtumia sekä suodattaa näkymää tapahtuman tyypin mukaan: koulutus / muu tapahtuma.

Kaikki   Koulutukset   Tapahtumat  

Näytä alkaneet ja tulevat tapahtumat   Näytä vain tulevat tapahtumat

TAPAHTUMA

16.8.2020

Special Triathlon, Kuusijärvi, Vantaa

VANTAA TRIATHLON järjestää Ammattiopisto Liven kanssa Special Triathlon -lähdön Kuusijärvellä sunnuntaina 16.8. klo 9:15. Samassa tapahtumassa on lisäksi sarjoja kaikille: kuntoilijoille, tosissaan kisaaville (Suomenmestaruus Sprinttikisa ja SM-joukkueviesti) sekä lapsille ja nuorille. Tämä lähtö on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Kisamatkaa on mahdollista soveltaa kilpailijan tarpeiden mukaan. Kilpailumatka: Uinti 25–100 m – Pyöräily 3 km – Juoksu 1 km.   Lisätietoja: Erwin Borremans, puh. 040 707 0869

KOULUTUS

17.8.2020 - 18.12.2020

Koulutus maahanmuuttajavanhemmille

HEO ja Live Palvelut järjestävät yhteistyössä maahanmuuttajavanhemmille tarkoitetun suomen kielen ja perustaitojen koulutuksen.

Koulutus on tarkoitettu kotoajan ylittäneille maahanmuuttajavanhemmille.Tavoitteena on muun muassa nopeuttaa maahanmuuttajavanhempien työllisyyspolkuja ja se kehittää osallistujien kielitaitoa.

Koulutus on maksutonta. Koulutus järjestetään ensimmäisen kerran syksyllä. Tarkempi aloitus- ja lopetusajankohta voidaan sopia joustavasti opiskelijan kielitaidon ja muun elämäntilanteen mukaan.

Lue lisää täältä.

TAPAHTUMA

12.11.2020

Avoimet ovet, Metsälä

Avoimet ovet -tapahtumiin ovat tervetulleet kaikki oppilaitoksesta kiinnostuneet.

Lue lisää
TAPAHTUMA

26.11.2020

Avoimet ovet, Leppävaara

Avoimet ovet -tapahtumiin ovat tervetulleet kaikki oppilaitoksesta kiinnostuneet.

Lue lisää