Kuvituskuva.

Ammattiopisto Live

Yksilöllistä tukea opiskeluun ja jatkosijoittumiseen

Tietoa opistostamme

Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus.

Tarjoamamme koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat opinnoissaan ja työllistymisessään yksilöllistä tukea, opetusta ja ohjausta. Tuen tarpeen syitä voivat olla esimerkiksi oppimisvaikeudet, terveydelliset syyt tai sosiaaliset haasteet.

Koulutustarjontaamme kuuluvat valmentava ja kuntouttava koulutus, ammatillinen peruskoulutus sekä ammatillinen lisäkoulutus.

Tarjoamme opiskelijoillemme yksilölliset ja joustavat opiskelusuunnitelmat. Opetus tapahtuu pienemmissä ryhmissä kuin yleisissä oppilaitoksissa. Meillä on suuri joukko eri alojen asiantuntijoita, jotka pitävät huolta opiskelijoidemme terveydestä ja sosiaalisesta hyvinvoinnista sekä tarjoavat oppimiseen monenlaista yksilöllistä tukea.

Opistolla on yhteensä kymmenen toimipaikkaa Uudellamaalla. Vuosittain meillä opiskelee noin tuhat opiskelijaa. Live-perheeseen kuuluu myös työllistymispalveluja tarjoava Live Palvelut. Olemme osa Live-säätiötä (ent. Invalidisäätiö). Invalidisäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka toimintaa ohjaa yhteiskuntavastuu ja vaikuttavuus.

Live tekee työtä sen puolesta, että jokaiselle löytyisi oma paikkansa yhteiskunnassa. Tähän ajatukseen perustuvat Live-säätiön arvot, jotka syntyivät henkilöstömme kulttuurikeskusteluiden pohjalta. 
Kuvituskuva.

Katso tulevat tapahtumat

Tapahtumakalenteri

Yhteystiedot

Yhteystietohausta voit hakea henkilökunnan tietoja nimen, toimipaikan, tittelin ja osaamisalan/toiminnon perusteella.

Ajankohtaista

Opistoa koskevia ajankohtaisia asioita löydät osiosta Ajankohtaista.

Medialle

Opistomme viestinnästä vastaa Invalidisäätiön hallinto. Viestinnän yhteystiedot.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat löytyy Invalidisäätiön verkkosivuilta.