Ammattiopisto-Live-tukipaketti-tyollistajalle-1920x900px

Kumppaniyritys-polku

Helpottaa akuuttia työvoimantarvetta useilla eri toimialoilla

Liity mukaan Liven Kumppani­yritys­toimintaan!

  • Liven Kumppaniyrityspolku on käynnistetty helpottamaan alueellisia ja ammattialoittaisia saatavuusongelmia. Akuutteja työvoiman saatavuusongelmia löytyy mm. ravintola-, kiinteistö- ja puhtaanapito-aloilta.

Kumppaniyrityspolussa opiskelijaryhmät opiskelevat opettajan ohjaamina yrityksiin rakennetuissa pitkäkestoisissa oppimisympäristöissä tutkinnon perusteita noudattaen.

Näin yrityksellä on mahdollisuus kasvattaa opiskelijoista osaavia tekijöitä omaan tiimiinsä. Opiskelijoille polku sen sijaan tarjoaa mahdollisuuden opinto-kokonaisuuksien, tutkinnon osien ja näyttöjen suorittamiseen aidoissa työkohteissa oikeina työtehtävinä.

Työtehtävät suunnitellaan opettajan ja yrityksen työpaikkaohjaajan yhteistyönä niin, että ne vastaavat tutkinnon perusteita ja samalla vastaavat yrityksen resurssitarpeeseen.

Liven Kumppaniyrityspolku tarjoaa mahdollisuuden opiskeluun työpaikalla seuraavilla osaamisaloilla:

  • puhtaus- ja kiinteistöpalveluala
  • logistiikka-ala
  • sosiaali- ja terveysala
  • ravintola-ala

Tällä hetkellä Kumppaniyrityspolkujamme ovat mm. SOL-polku, ISS-kummiluokka, HOK:n Rafla75, Musti ja Mirri, Sodexo ja Barona.

Työpaikalla oppimisen tavoite on ammattiin valmistuminen ja työllistyminen, Invalidisäätiön Täältä töihin –strategian mukaisesti. Yrityksen toimintatavat ja tietotaidon omaksunut nuori on valmistuessaan työnsä täsmäosaaja ja arvokasta työntekijäpotentiaalia.

Lue juttu; TELMA-ryhmämme on työskennellyt kauppakeskus Itiksessä SOL:n apuna jo pitkään.

Tutustu videolta, mistä Kumppaniyritypolussa on kyse.

Haluatko mukaan Liven Kumppaniyrityspolkuun työnantajaksi?

Ota yhteyttä ja selvitetään, millaisissa työtehtävissä liveläiset voisivat olla avuksi!

Tiina Hellström
tiina.hellstrom@inlive.fi
p. 040 772 0266

Kumppaniyrityspolku