Ammattiopisto Live siirtyy pääosin etäopetukseen tiistaina 1.12.2020 (päivitetty 27.11.2020 klo 13.30). Lue lisää

Kuvituskuva. Kaksi opiskelijaa nojaa kaiteeseen ulkona.

Kansainvälisyys

Kansainvälisyys kuuluu kaikille

Kansainvälinen Live

Vaihtojaksot ulkomailla

Livessä tehdään aktiivista kansainvälisyystyötä. Live lähettää vuosittain Erasmus+ liikkuvuushankkeissa nelisenkymmentä opiskelijaa opiskelu-, työssäoppimis- tai harjoittelujaksoille ulkomaille. Vaihtojaksoille lähdetään ryhmissä opettajan tai ohjaajan kanssa. Opiskelijavaihdossa tehdään alan töitä joko oppilaitoksessa tai aidoissa työkohteissa. 

Livessä vaihtoon lähteville opiskelijoille tarjotaan kulttuurivalmennusta, jota vetää kielten opettaja. Valmennuksen tarkoitus on valmistaa opiskelijoita tulevaan matkaan. Valmennukseen kuuluu mm. kohdemaan kieleen ja kulttuuriin tutustumista, työ- ja turvallisuuskoulutusta ja kielen opiskelua.

Liikkuvuushankkeissa rahoitetaan myös henkilöstön ulkomaanjaksoja.

International Fridays

Ammattiopisto Live järjestää vuosittain suurimmissa toimipaikoissaan kansainvälisyyspäivät. Tilaisuudet tunnetaan nimellä International Friday. Tapahtumien ideana on kotikansainvälisyys eli muiden maiden kieliin, kulttuureihin ja tapoihin tutustuminen opiskelijan omassa oppilaitoksessa sekä opiston runsaasta kansainvälisestä vaihtojaksotarjoomasta tiedottaminen.

Europe today ja Europe tomorrow -blogit

Tutustu liveläisten Europe Today- ja Europe Tomorrow - blogeihin, joissa Ammattiopisto Liven opiskelijat ja henkilöstö kertovat vaihdoistaan!

Kiinnostuitko?

Jos olet kiinnostunut opiskelusta tai työharjoittelusta ulkomailla, ota yhteys omaan vastuuopettajaasi tai kansainvälisyyskoordinaattoriin.

 

kansainvälisyyskoordinaattori

Helena Lindroos

helena.lindroos@inlive.fi
p. 040 834 5127

Kuvituskuva. Kaksi ihmistä tietokoneen ääressä.