Tutustu oppilaitokseen

Nainen seisoo ilta-auringossa ja kuuntelee korvanapeista musiikkia.

Koulutuskokeilu

Koulutuskokeilut on PERUUTETTU toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi.

Koulutuskokeilu on 3-10 päivän mittainen tutustuminen valittuun osaamisalaan. Koulutuskokeilun tarkoituksena on selvittää kokeilijan soveltuvuutta, kiinnostusta ja valmiuksia valitsemallaan osaamisalalla. Kokeilija saa käytännön kokemuksia alalla opiskelusta ja alan työtehtävistä. Kokeiluun sisältyy opiskeluun osallistumisen lisäksi alakohtaisia tehtäviä, yksilöllisiä ohjauskeskusteluja ja tuen tarpeen kartoituksia.

Lisätietoa koulutus­kokeilusta:

Kenelle

Koulutuskokeilu sopii henkilöille, jotka miettivät alan soveltuvuutta ja haluavat saada käytännön kokemusta opiskelusta.

Kesto

Koulutuskokeilu suunnitellaan yksilöllisesti kokeilijan ja lähettävän tahon kanssa ja se kestää yleensä 3-10 päivää.

Hakeutuminen

Koulutuskokeiluun ilmoittaudutaan Wilman kautta.

Koulutuskokeilu on maksullista.  Lähetettä koulutuskokeiluun voi hakea mm. Kelasta, TE-toimistoista (ammatinvalinnanohjaus), kuntoutuslaitoksilta ja vakuutusyhtiöiltä.

Koulutuskokeilua aletaan toteuttamaan, kun tarvittavat tiedot ja maksusitoumus ovat saapuneet. Tämän jälkeen hakijalle lähetetään kirjallinen kutsu koulutuskokeiluun.

Hinnasto

  • 90 € vrk Sisältäen ohjauksen, lounaat ja kirjallisen yhteenvedon
  • 110 € vrk Sisältäen ohjauksen, lounaat, majoituksen ja kirjallisen yhteenvedon. Tarkistathan majoitusmahdollisuuden asuntolasta!
    p. 050 341 6655 / Asuntola

Asuminen koulutuskokeilun aikana

Koulutuskokeilijan on mahdollista majoittua opiskelija-asuntolaan koulutuskokeilun ajaksi. Asuntolat ovat pääsääntöisesti tarkoitettu pääkaupunkiseudun ulkopuolisille opiskelijoille.

Lisätietoja
Hakuneuvonta: p. 040 630 0028