Live lisää lähiopetusta vaiheittain 12.4. alkaen. (päivitetty 7.4.2021 klo 15.47). Lue lisää

Tyttö sinisessä paidassa istuu kannettava tietokone sylissään ja kirjoittaa koneella.

Tutustu ja hae

TELMA-koulutukseen voi tutustua ennen hakeutumispäätöstä

Tutustu ja hae!

Kuuntele

Huom! Korona-tilanteen vuoksi kaikki tutustumistilaisuudet on jouduttu perumaan.

Voit tulla tutustumaan meihin Avointen ovien päiviin tai tutustumispäiviin. Jos tulette ryhmävierailulle, esimerkiksi perusopetuksen luokat, otattehan yhteyttä suoraan toimipaikkaan. 

Tutustumiskäynnit

Suosittelemme tutustumispäivää kaikille, jotka suunnittelevat hakeutumista työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaan koulutukseen. Tutustuminen ei maksa mitään ja sinulle tarjotaan lounas. Tutustumiskäyntien ajankohdat löydät TELMA-toimipaikkojen sivuilta.

TELMA-koulutuksen sisältö ja tavoitteet ovat kaikkialla samat, mutta toimipaikoissa on eroja esimerkiksi tilojen esteettömyydessä. 

  • Sovi tutustumisajasta toimipaikan vastaavan ohjaajan tai opettajan kanssa.
  • Saat ennen tutustumispäivää täytettäväksi perustietoja koskevan kyselyn. Täytä ja palauta kysely kyselyn mukana tulevan ohjeen mukaan.

Tutustumaan voi tulla yksin, avustajan kanssa tai ryhmässä. Käynnin aikana tutustutaan toimipaikan arkeen ja tarjotaan tutustujalle mahdollisimman monipuolinen kokemus TELMA-opiskelusta. 

Ota mukaan säänmukaiset ulkoiluvaatteet, sisäjalkineet ja tarvittaessa vaihtovaatteita.

Tutustumispäivien aikana kerätään arviointitietoa soveltuvuudestasi koulutukseen. Tätä tietoa hyödynnetään oppilaitoksen opiskelijavalinnassa. Muissa koulutuksen esittelytilaisuuksissa ei kerätä arviointitietoa. Tutustujalle tai hänen huoltajalle annetaan suullinen yhteenveto päivän sujumisesta. Mikäli tutustumispäivän aikana on arvioitu että Telma -koulutus ei olisi tutustujalle sopivin vaihtoehto, annetaan lisäksi tietoa muista vaihtoehdoista. Annettua ohjausta tai suositusta hakeutua koulutukseen ei tule pitää lupauksena valita hakija oppilaitoksen opiskelijaksi.  

Hakuohjeet löydät osiosta Hakeminen.

Kysy lisää:
Koulutuspäälliköt
etunimi.sukunimi@inlive.fi

 

TELMA-opiskelijat valmistavat myyntituotteita mm. messutapahtumiin.
Katso videoilta, miten valmistuu sudenkorentoheijastin ja huovutettu saippua!

 

 

Kuvituskuva.