Ammattiopisto-Live-Hakijalle-Telma-1920x900px.jpg

TELMA-toimipaikat

Tarjoamme TELMA-koulutusta ympäri Uudenmaan

TELMA-koulutusta lähellä Sinua

Järjestämme TELMA-koulutusta yhteensä seitsemässä toimipaikassa.

Toimipaikat ovat keskenään erilaisia. Arlan toimipaikassa opiskelee yhteensä noin 400 opiskelijaa, joista noin puolet on TELMA-opiskelijoita ja puolet perustutkinto-opiskelijoita. Pasilan toimipaikassa toimii myös Invalidisäätiön työllistymistä tukevia palveluita. Muissa toimipisteissä toteutetaan ainoastaan TELMA –koulutusta.

Jatkuvaa, yksilöllistä tukea päivittäistoiminnoissa tarvitseville hakijoille suosittelemme ensisijaisesti Arlan, Vantaan, Tanhuan ja Porvoon toimipaikkoja. Näissä toimipaikoissa oppimisympäristö mahdollistaa enemmän yksilöllisiä ratkaisuja. Henkilöstön osaamisessa on huomioitu vaihtoehtoisen kommunikaation osaaminen sekä toimintakyvyn tukeminen vaikeasti vammaisilla henkilöillä.

Itsenäiseen tai tuettuun työhön ja työllistymiseen tähtääville hakijoille suosittelemme Arlan, Vantaan, Itäkeskuksen, Pasilan, Lohjan ja Porvoon toimipaikkoja.

Suosittelemme tutustumiskäyntiä toimipaikkaan ennen opiskelupaikan hakemista!

 

"Suosittelemme toimipaikassa vierailua ennen hakua"

Arlan toimipaikka

Arlan toimipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä  Leppävaaran ja Mäkkylän juna-asemien välissä. Toimipaikassa on huomioitu erityisen hyvin näkörajoitteiset opiskelijat.

Itäkeskuksen toimipaikka

Itäkeskuksen toimipaikka toimii Iiris-keskuksessa. Toimipaikassa on huomioitu erityisen hyvin näkörajoitteiset opiskelijat.

Lohjan toimipaikka

Lohjan toimipaikka sijaitsee Lohjan sydämessä, torin vieressä, kivenheiton päässä linja-autoasemasta.

Pasilan toimipaikka

Pasilan toimipaikassa toimii TELMA-koulutuksen lisäksi myös Live Palveluiden kuntouttava työtoiminta ja Helsingin kaupungin Vallilan työ- ja valmennuskeskus.

Porvoon toimipaikka

Porvoon toimipaikka sijaitsee keskellä kaupunkia, lyhyen kävelymatkan päässä linja-autoasemalta.

Tanhuan toimipaikka

Tanhuan toimipaikan toiminta päättyy kesällä 2019. Toiminta siirtyy Ruskeasuolle Tenholantien toimipaikkaan. Tanhuan toimipaikka sijaitsee Itä-Helsingissä, Kontulan ja Mellunmäen metroasemien läheisyydessä. Toimipaikka toimii yhteisissä tiloissa Helsingin kaupungin toimintakeskus Tanhuan kanssa.

Vantaan toimipaikka

Vantaan toimipaikka sijaitsee Tikkurilassa Kielotiellä.

Muut vammaisjärjestöt

Teemme paljon yhteistyötä myös muiden vammaisjärjestöjen kanssa.

Ammattiopisto-Live-Tenholantie-500x500px

Tenholantien toimipaikka
8/2019 alkaen

Tenholantien toimipaikka sijaitsee Helsingissä Ruskeasuolla.