Tyttö istuu penkillä ja hymyilee ja katsoo naista, joka seisoo vieressä ja pitää häntä kädestä sekä hymyilee.

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Ohjattua ja valvottua toimintaa ryhmässä

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamutoiminta. Järjestämme kotona asuville TELMA-opiskelijoillemme ohjattua toimintaa jokaisena koulupäivänä aamuisin ennen koulupäivien alkua. Ohjattua toimintaa järjestetään kaikissa toimipaikoissamme vallitsevan kysynnän mukaisesti klo 7.30 alkaen maanantaista perjantaihin. Koulupäivät alkavat tavallisesti klo 9.00 ja päättyvät klo 15.00 (maanantaista torstaihin) ja 13.00 (perjantaisin). 

Aamutoiminta on ohjattua ja valvottua toimintaa ryhmässä.  
Opiskelijat osallistuvat yhteisen viikko-ohjelman laatimiseen ja toiminnan valmisteluun. Aamutoimintaan kuuluvat mm. musiikki, taide- ja käsityöt, liikunnallinen ohjelma, ulkoilu ja aistituokiot sekä seurapelit.

Käytännön järjestelyistä vastaavat toimipaikkojen vastaavat ohjaajat

Hinnoittelu ja laskutus

Aamutoimintaan osallistuminen edellyttää opiskelijan kotikunnan maksusitoumusta. Maksusitoumuksen voi tehdä koskemaan koko opiskeluaikaa tai tietylle aikavälille (esim. lukuvuosi). Sitoutumukseen tulee liittää laskutusosoite. Maksusitoumukset toimitetaan Johanna Nirkkoselle osoitteella:
johanna.nirkkonen@inlive.fi
tai
Invalidisäätiö
Johanna Nirkkonen
Kiannonkatu 2, 02650 Espoo

Palvelun hinta 1.8.2018 alkaen on 350 €/kk.

Toiminnan järjestämisestä sekä hinnoista päätetään vuodeksi kerrallaan.

Iltapäivätoiminta. Kunnat järjestävät iltapäivätoimintaa sitä tarvitseville. Iltapäivätoiminta voidaan toteuttaa joko kunnan omissa toimintayksiköissä tai ostopalveluna yksityiseltä palveluntuottajalta. Mikäli iltapäivätoiminnalle on tarvetta, olkaa yhteydessä oman kunnan sosiaalityöntekijään lisätietoja ja maksusitoumusta varten.

Ammattiopisto Liven Leppävaaran ja Vantaan toimipaikkojen tiloissa toteutetaan iltapäivätoimintaa Kotipalvelu Mehiläisen toimesta.

Kuvituskuva.