Opiskelijat ja kotijoukot: Wilman aktiivinen seuraaminen poikkeusaikana hyvin tärkeää (päivitetty 8.4.2020 klo. 9.23). Lue lisää

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Haku ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin

Ammattiopisto Live on ammatillinen erityisoppilaitos. Valitsemme opiskelijoiksi niitä, joilla on jokin erityisen tuen tarve, sillä meillä on hyvät mahdollisuudet tarjota tukitoimia erityistä tukea tarvitseville tutkinnon suorittajille.

Hakeminen

Hakuajat
Ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin on jatkuva haku sen mukaan miten koulutuksissa on tilaa. Vapaita opiskelupaikkoja kannattaakin tarkistaa säännöllisesti osoitteesta opintopolku.fi

Hakemuksen laittaminen
Haku tapahtuu Opintopolun kautta.

Hakemuksen mukana ei tarvitse toimittaa opiskelu- tai työtodistuksia tai muita liitteitä. Ota todistukset ja muut liitteet mukaasi valintahaastatteluun.

Hakuprosessi
Hakemukset käsitellään meneillään olevan hakuajan päätyttyä. Kaikki hakijat kutsutaan valintapäivään. Valintapäivä on yhden päivän mittainen ja se koostuu haastatteluista sekä oppimisvalmiuksia kartoittavista tehtävistä. Opintojen aloitus räätälöidään kunkin tutkinnon valmistavan koulutuksen aikataulun sekä opiskelijan henkilökohtaistamissuunnitelman mukaisesti.

Valintapäivään lähetetään erillinen kutsu hakuajan päätyttyä viimeistään viikkoa ennen valintapäivää. Valintapäivän jälkeen kaikille hakijoille tiedotetaan valinnoista kirjeellä.

Kysy lisää:
Opinto-ohjaaja Minna Hykkönen
p. 050 572 0297
etunimi.sukunimi@inlive.fi