Live varautuu koronaviruksen leviämisen toiseen aaltoon (päivitetty 7.8.2020 klo 13.22). Lue lisää

Kouluttajien esittely

Antti AavikkoRehtori

puh. 040 353 9415
 
Toimin säännöllisesti Avekki -toimintatapamallin kouluttajana, erityisesti opetusalan ja vammaistyön organisaatioissa.  Muita teemoja: Oppimisympäristöjen suunnittelu ja esteettömyyden huomiointi, Telma -koulutuksen toteuttaminen ja koulutuksen perusteet, vaikeavammaisten henkilöiden koulutus ja palvelut.

Jukka MarttiLaaja-alainen erityisopettaja

puh. 0400 343 634

Toimin tällä hetkellä Ammattiopisto Livessä laaja-alaisena erityisopettajana, sekä asiantuntijakouluttajana erityisalalanani käyttäytymistieteet ja työyhteisödynamiikka.

Pekka PakkalaEnglannin ja ruotsin kielten opettaja, kulttuurivalmentaja

puh. 040 353 9702
Erityisosaamisen alueitani ovat visuaalisten keinojen käyttö opiskelijan voimauttamisessa, vieraan kielen opetuksen integraatio ammatillisiin aineisiin sekä narratiivinen oppiminen ammatillisessa erityisopetuksessa.

Anders BlomqvistPalvelupäällikkö

puh. 040 729 7517

Etsin työryhmän ja yhteistyöverkostojen kanssa toimivia ratkaisuja nuorten työllisyyden hoitoon, mielen hyvinvoinnin tukemiseen sekä opintojen läpäisyyn. Olen toiminut asiantuntijakouluttajana, ratkaisukeskeisenä valmentajana ja työnohjaajana tilaajan tarpeen mukaan. Minua kiehtovat konsultatiivinen työote, ahdistuneisuus- ja mielialahäiriöiden hoitokäytänteet, tunnetaitojen opettaminen, motivoiva kohtaaminen sekä mielen hyvinvointi voimavarana –ajattelu.

Sinikka LuomalaAmmatillinen erityisopettaja

puh. 040 359 0166
 
Työskentelen pedagogina Live Kahvilassa kuntouttavan työtoiminnan asiakkaiden parissa. Koulutukseltani olen ammatillinen erityisopettaja. Olen mukana kansainvälisessä hankkeessa Pace Training. Teen opinnollistamisia yhteistyökumppaneidemme toimipaikkoihin ja toimin anniskelupassitestikouluttajana.

Marsa PerttulaAmmatillinen erityisopettaja

Työskentelen vaativaa erityistä tukea tarvitsevien maahanmuuttajien ammatillisena erityisopettajana VALMA-koulutuksessa. Koulutan myös opetus- ja ohjausalan henkilöstöä monikulttuurisuuteen, kotoutumiseen, kielitietoiseen työotteeseen, selkokieleen ja maahanmuuttajaopiskelijan tukitoimiin liittyvissä teemoissa. Koulutustapani on vuorovaikutuksellinen ja käytännönläheinen, ja niissä välittyy innostus ja työnilo. Teen maahanmuuttajille myös oppimisen vaikeuden kartoituksia ja kirjoitan heille pedagogisia lausuntoja.