Ammattiopisto Live jatkaa etäopetusta toistaiseksi. (päivitetty 26.2.2021 klo 11.30). Lue lisää

Kuvituskuva.

Asiantuntijoille

Erityisen tuen asiantuntijapalveluita laajalla skaalalla

Kuvituskuva.

Korttikoulutukset ja passit

Järjestämme monipuolisesti erilaisia korttikoulutuksia ja testejä organisaatioasiakkaille. Koulutuksia on mahdollista myös muokata organisaation yksilöllisten tarpeiden mukaan. Olisiko anniskelu- tai hygieniapassi tai vaikkapa työturvallisuuskortti ajankohtainen?

Lue lisää

Kuvituskuva.

Koulutukset työpaikoille

Tarjoamme niin räätälöityjä kuin maksuttomia koulutuksia asiantuntijoille ja henkilöstölle, jotka työskentelevät erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ja haastavassa työllistymistilanteessa olevien asiakasryhmien kanssa.

Palvelutarjontamme keskittyy ajankohtaisiin erityisopetuksen, erityisen tuen ja työllistymisen kysymyksiin. Asiantuntijamme tarjoavat koulutuksia muun muassa erityistä tukea tarvitsevien maahanmuuttajien ja vankilassa opiskelevien ohjaamiseen. Tarjoamme myös suosittua AVEKKI-koulutusta.

Lue lisää

Kuvituskuva.

Oppimisen kartoitukset

Toteutamme yksilöasiakkaille ja organisaatioille erilaisia valmennuksia ja kartoituksia, joiden avulla selvitetään esimerkiksi oppimisen taustalla olevia haasteita tai työtehtävän sopivuutta työntekijälle.Teemme arviointeja työpaikoilla ja koulutamme ammattilaisia menetelmien käyttöön.

Lue lisää

Kuvituskuva.

Tilauskoulutukset ja konsultaatiot

Ota yhteyttä koulutussuunnittelijaamme ja suunnitellaan yhdessä koulutustarpeitanne vastaava kokonaisuus! 

Lisätietoja:

Jasmin Al Kurdi

puh. 040 198 9292

jasmin.alkurdi@inlive.fi

Lue lisää