Live varautuu koronaviruksen leviämisen toiseen aaltoon (päivitetty 7.8.2020 klo 13.22). Lue lisää

10.jpg

Ajankohtaista

Liven liikuntatiimi järjestää taukoliikuntaa etätyöläisille

Kirjoittanut: Ammattiopisto Live | 2.4.2020 18:23

Liikuntatiimin terveiset!

Kaikille uuden tilanteen vallitessa myös Liven liikuntatiimi joutui laittamaan mietintämyssyn päähän ja pohtimaan, miten tämän kevään opiskelijoiden ja henkilöstön liikuttamiset on mahdollista tehdä etänä. Tekniikka on onneksi pysynyt ajan hermolla sen verran, että useiden henkilöiden tapaamisia pystytään järjestämään älylaitteiden välityksellä, jokainen omalta etätyöpisteeltään samanaikaisesti.

Tällä hetkellä liikuntatiimi on saanut käynnistettyä jokapäiväiset taukoliikuntahetket. Liven henkilöstö ja opiskelijat ovat tervetulleita yhteiseen taukojumppaan aamuisin klo 9.00-9.15 ja iltapäivisin klo 12.45-13.00. Outlookin kalenterikutsu muistuttaa jumpista aina maanantaiaamuisin. Taukojumppien viikko-ohjelma on myös julkaistu, ja se löytyy liitteenä samoin kuin livejumppien osallistumislinkki: https://meet.google.com/kws-hcmf-rqa

Liven sivuilta kannattaa käydä tasaisin väliajoin lukemassa, sillä liikuntatiimi päivittää uusia tiedotteita tulevista liikuntatapahtumista. Esimerkkiksi kerran viikossa Liveopistojapalvelut-youtube kanavalle ilmestyy myös uutta täyspitkää liikuntatuntia, jotka ovat suunnattu opiskelijoille. Opettajat voivat käyttää näitä liikuntatunteja esimerkiksi rakentaessaan opiskelijoiden lukujärjestyksiä. Saa samalla mennä peukuttamaan meidän uudehkoa tubetus-kanavaa! ;)

Liven youtube sivuLiikuntatiimi rakentaa myös monipuolisia, noin 10 minuutin kotitreeniohjelmia, joista jokaisen on mahdollista käydä luomassa itselleen sopiva treenikokonaisuus. Luvassa on muun muassa kestävyyttä, liikkuvuutta ja voimaa kehittäviä harjoituksia.

Livejumppien ja treenivideoiden lisäksi Liven somekanaville on ilmestynyt päivittäin uusia wc-paperirulla haasteita. Liikuntatiimi kannustaakin kaikkia osallistumaan haasteisiin ja julkaisemaan oman versionsa muiden ihailtavaksi. Jos haluat päästä mukaan viikoittaiseen koostevideoon haasteista, niin voit lähettää oman versiosi suoraan Erwinille (040 707 0869) whatsappin kautta. 

Osallistujien määrä yhteisissä taukojumpissa on kasvanut tasaiseen tahtiin ja Liikuntatiimi onkin saanut niistä paljon positiivista palautetta. Tässä muutamia kommentteja jumppien osallistujilta:

“KIITOS taukojumpista! Tulevat niiiin tarpeeseen ja ovat mukavan vaihtelevia.”

“Aamujumpat ovat olleet tosi ihania. Itselläni päivät alkavat niillä”

“Kylläpä virkisti”

“Ihana aamun aloitus!”

“Täähän oli tosi hauska”

Liikuntatiimi toivookin, että osallistujat kertoisivat toiveitaan jumppien sisällöstä. Toiveita voi välittää esimerkiksi intrauutisen kommenttikenttään, livelähetyksen aikana chat-viestiketjuun tai suoraan jollekin Liikuntatiimin jäsenistä.  

Aurinkoiset terveiset, 

Liikuntatiimi eli Leena, Tuula, Otto ja Erwin ;)

 

Kirjoittanut Ammattiopisto Live

Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus.

Jätä kommentti