Live lisää lähiopetuksen määrää 3.5. alkaen.. (päivitetty 7.4.2021 klo 14.07). Lue lisää

Kuvituskuva.

Ajankohtaista

Liven tanssialan opiskelijat ohjaavat tanssitunnin verkossa – tule mukaan!

Kirjoittanut: Ammattiopisto Live | 19.4.2021 12:25

Tanssitunteja tiistaista torstaihin 27.-29. huhtikuuta 2021

Livessä juhlistetaan Kansainvälistä tanssin päivää (29.4.) Kuluvalla viikolla Liven tanssialan opiskelijat ohjaavat kaikille sopivia nykytanssitunteja. Työpajat järjestetään Google Meet -videoyhteydellä. Liity siis mukaan jo yksin, kaverin tai vaikka oman luokan kanssa!

Työpajoihin on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä sähköpostilla viimeistään edellisen päivän aikana. Ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostiin viimeistään 15 minuuttia ennen tanssitunnin alkua.

Ilmoittautumiset:
Toni Keski-Liikala
Tanssialan ohjaaja/ Ammattiopisto Live
toni.keski-liikala@inlive.fi, Lisätiedot: 040 707 0561

Viikon ohjelma

Tiistaina 27.4.2021 klo 10.00-11.00 (60 min)

Ohjaaja IDA MOKKI

Nimeni on Ida-Maria Mokki ja opiskelen viimeistä vuotta tanssijaksi. Rakastan tanssimista, koska sen avulla pystyn tutustumaan itseeni ja siihen mitä kaikkea voin olla. Ohjaan improvisaatiota ja nykytanssia.

Työpajani teemana on kuunteleva ja salliva kehon äärelle pysähtyminen. Tunnilla tutkitaan yhdessä sitä miltä omassa kehossa oleminen sekä liikkeen tuottaminen tuntuu. Tärkeänä elementtinä toimii hengitys ja sen yhdistäminen liikkeeseen. Tunti alkaa improvisaatio-harjoituksilla, jonka jälkeen ohjaan nykytanssi-koreografian.

 

Keskiviikkona 28.4.2021 klo 10.00-10.45 (45min)

Ohjaaja NATALIA TSORNAJA

Natalia Tsornaja on tanssinut pienestä pitäen. Hän on tanssinut erilaisia tanssilajeja mm. balettia, sekä aikuisiällä salsaa, reggaettonia ja nykytanssia. Hänen vahvuutensa on vapaatanssi ja improvisaatio. Natalia valmistuu tanssialalta kesällä ja on viimeisen vuoden aikana keskittynyt erityisesti nykytanssiin somatiikan kautta.

Bartenieff-tekniikkaan perustuva nykytanssitunti, joka toteutetaan somatiikkaa hyödyntäen. Tunnilla keskitymme ensisijaisesti siihen miltä liike tuntuu, joten tunnille voi osallistua vaikkei olisi koskaan tanssinut.

 

Torstaina 29.4.2021 klo 10.00 - 11.00 (60 min)

Ohjaaja ALISA KASKI

Moikka! Oon Alisa Kaski ja valmistun keväällä ammattitanssijaksi. Tanssitaustaa minulta löytyy muutamista eri tanssilajeista kuten nykytanssista, tanssi-improvisaatiosta sekä katutansseista.

Tanssitunti on nykytanssipainotteinen sisältäen improvisaatiota ja koreografioitua liikesarjaa. Lopussa on venyttelyä sekä loppurentoutuminen. Tunti on suunnattu niin vasta alkaneille kuin edistyneille. Tervetuloa tunnille😊!


Kansainvälinen tanssin päivä 29.4.2021

Kansainvälistä tanssin päivää vietetään joka vuosi ympäri maailmaa 29.huhtikuuta. Päivä on kunnianosoitus tanssille, joka yhdistää ihmisiä kulttuuritaustasta ja politiikasta riippumatta. Päivää juhlistetaan tapahtumin myös eri puolella Suomea.

Aiheet: Opisto

Kirjoittanut Ammattiopisto Live

Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus.

Jätä kommentti