Live varautuu koronaviruksen leviämisen toiseen aaltoon (päivitetty 7.8.2020 klo 13.22). Lue lisää

10.jpg

Ajankohtaista

Live seuraa jatkuvasti hallituksen korona-ohjeistuksia 

Kirjoittanut: Ammattiopisto Live | 4.6.2020 10:50
Hallituksen ohjeistusten mukaisesti Live on käynnistänyt ammattiopiston lähiopetuksen 25.5. alkaen ja Live Palveluiden tarjoamat lähipalvelut 1.6. alkaen porrastetusti. Etäopetusta sekä etäpalveluita jatketaan kuitenkin lähiopetuksen sekä -palveluiden rinnalla erityisesti riskiryhmät huomioiden. Live huolehtii opiskelijoidensa, asiakkaidensa ja henkilökuntansa terveydestä ja turvallisuudesta tehostetun ylläpitosiivouksen ja turvavälien avulla sekä kannustaa aktiiviseen käsihygieniaan. 
 
Tiedotamme opiskelijoitamme koronan vaikutuksista oppilaitoksen ja kodin välisessä viestintäkanavassa eli Wilmassa. Suosittelemme seuraamaan Wilmaa aktiivisesti. Live Palveluiden yhteyshenkilöt pitävät yhteyttä asiakkaisiin suoraan.
 
Tenholantien toimipaikan ravintola ja kahvila on avattu maanantaina 1.6.2020. Varmistaaksemme riittävät turvavälit, rajoitamme asiakkaiden määrää ravintolassa ja kahvilassa. Pyydämme asiakkaita välttämään ravintolan ruuhkaisinta lounas aikaa klo 11-12. jolloin opiskelijaryhmät ruokailevat.
 
Liven uimahallit ja kuntosalit pidetään toistaiseksi suljettuina.

Kirjoittanut Ammattiopisto Live

Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus.

Jätä kommentti