10.jpg

Ajankohtaista

Ammattiopisto Liven Huili-palvelu Mesoaja-palkintoehdokkaaksi

Kirjoittanut: Ammattiopisto Live | 29.1.2020 12:43

Pääkaupunkiseudun suurimman erityisammattioppilaitoksen Ammattiopisto Liven kehittämä Huili-messutauotuspalvelu on ehdolla Mesoaja-palkinnon saajaksi vuoden messuteko-kategoriassa. Palvelu takaa messujen näytteilleasettajille ilmaisen tauon messupäivän aikana.

‍Ammattiopisto Liven Huili-palvelu on suunnattu messuilla näytteilleasettajina toimiville yrityksille. Keväällä 2019 lanseerattu palvelumuoto tarjoaa messujen näytteilleasettajille ilmaisen tauon messupäivän aikana. Messuosaston työntekijä voi taukoa toivoessaan ottaa yhteyttä maksuttomaan Huili-palveluun lyhyelläkin varoitusajalla. Liven opiskelijat tuuraavat osaston työntekijöitä tauon ajan. Palvelun toteuttavat Liven merkonomiopiskelijat opettajansa tai ohjaajansa ohjauksessa.

- Näytteilleasettaja saa pitää rauhassa taukoa, ja Huili-palvelu huolehtii, että osasto pysyy edustuskunnossa, tavarat tallella ja yrityksen toiminnasta kiinnostuneet potentiaaliset asiakkaat saavat tiedon, milloin näytteilleasettaja on jälleen tavoitettavissa. Huili-palvelu on ollut keväästä 2019 alkaen mukana useilla Helsingin Messukeskuksessa järjestetyillä messuilla, kertoo Liven Messukeskus-yhteistyöstä vastaava projektipäällikkö Hanna Lankinen.

Finalistit ratkeavat helmikuussa

Mesoaja-Gaalassa palkitaan joka vuosi messumedian ja tapahtumamarkkinoinnin huippuja. Gaala järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 3.3.2020 ja se esittelee tapahtumiin osallistuvien yritysten onnistujat, uudistajat ja taitavimmat toteutukset. Olemme edenneet semifinaalivaiheeseen ja finalistit ratkeavat viikolla 6.

- Odotamme innolla, kuinka käy ja olemme otettuja tästä kunnianosoituksesta. Liven ja Messukeskuksen yhteistyö on jatkunut jo pitkään hedelmällisenä, sanoo Liven koulutuspäällikkö Anu Kilkku.

Idea Huili-palvelusta tuli Liven liiketoiminnan opettajalta Soile Siikavirralta. Ajatus Huili-palvelusta syntyi, kun liiketoiminnan opiskelijat olivat vierailemassa messuilla ja tarkkailivat yrittäjien toimia.

- Havaitsin, että pienissä yrityksissä on selkeä avun tarve. Yksinäiselle yrittäjälle tauko mahdollistaa pienen lepohetken ja samalla opiskelijat saavat mahdollisuuden oppia vuorovaikutuksen, asiakaspalvelun ja myyntityön eri tehtäviä aidossa messuympäristössä. Tämä on sitä aitoa toiminnallista oppimista, Soile Siikavirta kiittelee.

Lisätiedot:

Anu Kilkku
p. 040 482 2606
anu.kilkku@inlive.fi

Kirjoittanut Ammattiopisto Live

Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus.

Jätä kommentti