Kuvituskuva.

Ajankohtaista

Live avaa pop-up myyntipisteen Selloon

Kirjoittanut: Ammattiopisto Live | 2.9.2021 11:48

Ammattiopisto Live avaa kahden viikon mittaisen pop up -myymälän Kauppakeskus Sellon 1. kerrokseen 7.-19.9.2021. Pop up -myymälässä on myynnissä Liven opiskelijoiden tekemiä sisustus- ja lahjatavaratuotteita. Myymälässä myös otetaan vastaan tarpeettomaksi jääneitä kierrätystavaroita. Sellon ja Liven yhteistyö synnyttää arvokkaita kokemuksia sekä Liven opiskelijoille, että Sellon asiakkaille.

Live avaa pop-up myyntipisteen kauppakeskus Selloon jo kolmannen kerran kahden vuoden sisään. Sello tarjoaa Liven opiskelijoille poikkeuksellisen monipuolisen ja kokemusrikkaan oppimisympäristön. Pop-up piste rakentuu Liven sisustusopiskelijoiden voimin liiketilaan, joka löytyy Gerry Weberin ja Halosen välistä.

Liven pop-upissa myydään artesaaniopiskelijoiden ja valmentavan koulutuksen opiskelijoiden valmistamia tuotteita. Myyntityöstä huolehtivat liiketalouden, tuotteen valmistuksen ja valmentavan koulutuksen opiskelijat. Pop-upiin voi myös tuoda hyväkuntoisia kierrätystavaroita. Kierrätystuotteet tulevat myyntiin syksyn aikana Pasilaan avattavaan Goodwill-kierrätysmyymälään, joka toimii Liven opiskelijoiden ja asiakkaiden työ- ja oppimisympäristönä.

Yritysten ja oppilaitosten välinen yhteistyö hyödyttää kaikkia osapuolia. Oikeissa työelämän oppimisympäristöissä opiskelijat pääsevät kartuttamaan osaamistaan ja työelämätaitojaan. Kaikkein arvokkain anti Sellossa työskentelyssä on aitojen asiakaskokemusten hankkiminen. Myös Sellon asiakkaat ovat olleet kiinnostuneita Liven tempauksista ja tapahtumista.

– On ilo olla mukana tekemässä yhteiskunnallista hyvää, Sellon markkinointipäällikkö Pinja Talikka sanoo. Meillä käy paljon asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita Liven toiminnasta ja haluavat tukea tätä tärkeää työtä. Tekemällä yhteistyötä Liven kanssa, toteutamme yhteiskuntavastuuta keskuksena. Samalla teemme hyviin tekoihin osallistumisen helpoksi myös asiakkaillemme, Talikka jatkaa.

Sellon ja Liven yhteistyö on monipuolistunut ja syventynyt vuosi vuodelta. – Erilaisia tempauksia ja tapahtumia suunnitellaan yhdessä kauppakeskuksen väen kanssa. Idearikas, sitoutunut ja motivoitunut ryhmä saa upeita asioita aikaan, Liven asiakkuuspäällikkö Annika Lipponen sanoo

Aiheet: Opisto, työ

Kirjoittanut Ammattiopisto Live

Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus.

Jätä kommentti