10.jpg

Ajankohtaista

Kauppakeskus Sello ja Ammattiopisto Live tekevät yhdessä hyvää

Kirjoittanut: Ammattiopisto Live | 27.2.2019 8:13

Ammattiopisto Liven opiskelijat kannustivat kauppakeskus Sellon asiakkaita ystävällisyyteen ja yhteisöllisyyteen ystävänpäivänä 14.2.2019.

Opiskelijoiden rakkausaiheisesta tempauksesta oli iloa ja hyötyä niin opiskelijoille, kauppakeskukselle kuin Sellon asiakkaille.

Rakkaudella Live kannustaa ystävyyteen ja yhteisöllisyyteen

Joka viides suomalainen kärsii yksinäisyydestä joskus. Joka kymmenes on yksin jatkuvasti. (A-Studio 4.12.2018) Yksinäisyys on surullinen kestoteema, jonka kanssa liian moni joutuu kasvokkain elämänsä aikana. Tuskin löytyy taikatemppua, jolla yksinäisyys saadaan poistettua maailmasta kertaheitolla. Mutta se kuuluisa ”pieni teko” – kaunis sana, hymy tai ele – voi pelastaa yksinäisen päivän.

Ystävänpäivän kunniaksi ja yhteisöllisyyden edistämiseksi Kauppakeskus Sello ja Ammattiopisto Live järjestivät hyvää mieltä ja toisista välittämistä henkivän Rakkaudella Live –tempauksen. Aamun aikana Liven merkonomiopiskelijat jakoivat Sellon asiakkaille 1500 ilmapalloa. Asiakkaita hemmoteltiin myös kulttuurialojen ammattiopiskelijoiden tanssi- ja musiikkiesityksillä.

Yhteisöllisyyteen Sellon asiakkaita kannustettiin tekemällä ystävänpäiväkortteja tuntemattomille. Ystävällisiä ja kannustavia viestejä sisältävät kortit ripustettiin pyykkinarulle, josta halukkaat saivat ottaa niitä mukaansa. – Mietimme opiskelijoiden kanssa, miten ihanaa olisi, että kaikilla olisi mahdollisuus saada ainakin yksi ystävällinen viesti päiväänsä, opettaja Soile Siikavirta taustoittaa ideaa.

Ainutlaatuinen keikkapaikka oppimisympäristönä

Rakkaudella Live –tempaus on merkittävämpi juttu, kuin äkkiseltään luulisi.

– Sellon ja Liven yhteistyöstä hyötyvät kaikki osapuolet, Liven asiakkuuspäällikkö Annika Lipponen kertoo.

– Punainen ilmapallomeri sekä opiskelijoiden tanssi- ja musiikkiesitykset elävöittävät kauppakeskuksen arkea. Lisäksi opiskelijat pääsevät tekemään tapahtumasuunnitteluun ja -tuotantoon liittyviä opintosuorituksiaan aidossa ja varsin hektisessä asiakasympäristössä. Kauppakeskuksessa toimiessaan opiskelijat altistuvat suorille asiakaskontakteille ja joutuvat voittamaan esiintymispelkonsa. Näihin aitoihin ja arvokkaisiin kohtaamisiin ei tarjoudu mahdollisuuksia ihan joka päivä, Lipponen kiittelee Sellon yhteistyöhalukkuutta.

Kauppakeskus Sello tarjosi Espoon Leppävaarassa toimivan Liven opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa opintojaan aidossa työympäristössä jo kolmannen kerran. – Haluamme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden työpaikalla oppimiseen aidossa oppimisympäristössä. Olen todella tyytyväinen, että voimme olla mukana toteuttamassa yhteiskuntavastuuta omalta osaltamme näin iloisissa merkeissä. Yhteistyö Liven kanssa on toiminut sujuvasti ja asiakkaamme ovat olleet kiinnostuneita liveläisten tempauksista, kertoo Sellon markkinointipäällikkö Sanna Kouvalainen.

Aiheet: Opisto, asiakkuustyö

Kirjoittanut Ammattiopisto Live

Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus.

Jätä kommentti