10.jpg

Ajankohtaista

Ammattiopisto Live on ilmoittautunut mukaan YK-kouluksi

Kirjoittanut: Ammattiopisto Live | 6.3.2019 7:31

Ammattiopisto Live on ilmoittautunut mukaan YK-kouluksi.

YK-kouluna Live tukee YK:n työtä ja sitoutuu olemaan mukana kestävän tulevaisuuden rakentamisessa. YK-kouluverkostossa kouluja on jo yli 125 ympäri Suomea.

Rehtori Sirpa Lukkalan mukaan oli selvää, että Live ilmoittautuu YK-kouluksi, sillä YK tekee pitkäjänteistä ja hyvää työtä kestävän kehityksen hyväksi.

- Haluamme YK-kouluna tukea YK:n työtä ja olla mukana kestävän tulevaisuuden rakentamisessa sekä tukemassa ilmastosopimuksen tavoitteiden täyttymistä, Sirpa Lukkala sanoo.

YK-kouluverkoston jäsenet saavat tietoa ja tukea YK-teemoissa, kuten ihmisoikeudet, kestävän kehityksen tavoitteet sekä rauha ja turvallisuus.

- Nämä ovat tärkeitä teemoja, sillä kaikilla opetusaloillamme on useita maahanmuuttajataustaisia opiskelijoita, joista monia nämä teemat koskettavat myös henkilökohtaisesti. YK-kouluna saamme aina ajantasaista tietoa YK-liiton ajankohtaisista tapahtumista, seminaareista, koulutuksista sekä tukimateriaaleista, esimerkiksi kestävän kehityksen teemojen käsittelyyn oppilaitoksessamme. Uskon, että näistä on apua monille opettajillemme arjen opetuksen suunnittelussa, Lukkala sanoo.

Aiheet: Opisto

Kirjoittanut Ammattiopisto Live

Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus.

Jätä kommentti